Konkurs i branchen

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, fredag 25. oktober, 2019, 13:49 (331 dage siden) @ Claus E. Hansen

Se denne tråd inde på Sporskiftet.dk;

https://www.sporskiftet.dk/forum/modeljernbaner/forhandlere/udsalg


Sakset fra Facebook:
-----------------------

Kære kunder, kære venner og kære samarbejdspartnere.

Rygterne på nettet er vedvarende og stigende i styrke, og nu vil jeg så bekræfte det faktum at Togdillen på Jyllingevej 20 i Vanløse er lukket.

Jeg har valgt at tage dette skridt også selv om jeg skal være den første til at indrømme at jeg hellere ville have forladt branchen, med et brag af et ophørs udsalg og gamle trofaste kunder i hobetal i butikken - men - valget er taget ud fra seriøse overvejelser omkring det faktum at nettet desværre til dels har overhalet min butik inden om stille og roligt. Vores egen netshop www.modeltog.dk var i en årrække medvirkende til at holde salget oppe, men nu gik den altså ikke længere. Et andet faktum er desværre også det at gennemsnits alderen på den aktive modelbane entusiast ikke bliver lavere - snare tvært imod. Den tid hvor en hver dreng på et tidspunkt inden han fyldte 10 år var blevet begavet med minimum et Märklin eller Fleischman startsæt er for længest overstået, og at jeg nu næsten dagligt bliver ringet op af tidligere kunder af butikken som ønsker at afhænde deres bane, eller endnu værre - arvinger som står med en bane som de ikke ønsker at videreføre.

Mange andre faktorer som jeg ikke vil komme ind på her spiller naturligvis også ind, men nævnes kan da også at jeg jo rent faktisk helt officielt er blevet folkepensionist, og nu har besluttet mig for at nyde mit otium på domicilet i Rødovre sammen med min familie og nære venner, uden hver dag at skulle ind i butikken og kæmpe imod verden anno 2019.

Jeg vil fortsætte med at arrangere HOBBYMESSER 2 gange om året i Rødovre Hallen og på den måde beholde kontakten til kunder, klubber, og kollegaer.

Jeg har nydt alle årene i butikken. Nydt de mange hyggelige stunder med kunderne i butikken, og naturligvis også de mange gode snakke med kunder, venner og forretningsforbindelser i baglokalet, omkring en kop kaffe og et stykke kage. Disse stunder kommer jeg til at savne, men igen - en dag skal man give slip og når man som jeg er så privilegeret selv at kunne slippe snoren af egen fri vilje på et tidspunkt som jeg selv har bestemt - ja så er det faktisk ikke så ringe endda.

Jeg håber at i alle vil hjælpe SMT med at passe godt på mine "web børn" www.modeltog.dk og www.lavprishobby.dk - de har ikke fortjent at blive ladt i stikken, bare fordi jeg nu skal til at gå og hygge mig.

Min trofaste kollega og eneste ansatte ud over mig selv - Kim - skal naturligvis også have en stor tak for at have fulgt mig loyalt gennem tykt og tyndt i 20 år.

Og så en sidste gang - kære kunder, venner og forretningsforbindelser - 1000 tak for mange gode år - jeg ville ikke have undværet en eneste af dagene med jer og Togdillen.

Mange hilsener

Lars

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen