IC3-tog, messetilbud og et messerygte

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, lørdag 30. marts, 2019, 23:29 (175 dage siden) @ Steff
redigeret af Claus E. Hansen, søndag 31. marts, 2019, 00:09

Udover Marcipanbrød og 4-akslet MO og nittet MO, kommer Heljan også med en mere opdateret version af IC3-toget.

I facebookgruppen "modeltog", kan man læse at der skulle være et messerygte om at MCK også planlægger at komme med et IC3-tog, prøvestøbning skulle være på trapperne. Men gå selv derind og læs mere. Så må man selv vurdere om det kan være rigtigt eller ej.

Hobbykæden havde bl.a. en palle med af de berømte Märklin-madkasser, og så også at Kystbanen havde nogen med.

Der var tilbud på modeller fra MCK og der var masser af dem. Så selv om MCK ikke havde en stand, må de siges at være rigt repræsenteret.

Det kan nås endnu i morgen, tag kollektiv transport dertil (som der er rigtig gode muligheder for), P-forholdene var vist ikke de bedste. Dog var det noget bøvlet med tog her fra Jylland, det tog en mindre krig, men vi kom da frem. Det var pga. den nye omfartsbane København-Ringsted, hvor der bl.a. var stort sporarbejde i Ringsted.

Turen Høje Tåstrup-Tåstrup foregik i øvrigt med ØSJK´s Triangeltog, der kom ind til perron i næsten samme øjeblik som mit tog fra Jylland var ankommet. Det kørte tilbringertog fra København. Det var en oplevelse, de kan godt de gamle Triangler ;-)

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen