Mosebanen nr 69.

af Flemming, fredag 01. februar, 2019, 23:22 (77 dage siden) @ henho

Mange tak for indsatsen !

I fremstillede et magasin, der var rigig godt med en herlig blanding af beskrivelser - ikke bare fra Jeres egen andedam, selvom det altid har været underholdende, at høre om sejre og nederlag omkring anlægget - men også med fine artikler, dokumentation, vejledninger og anmeldelser/tests. af materiel og tilbehør.

Jeg håber, at I snarest står med en løsning på lokaleproblemet.

Hej Henrik

Mange tak for de pæne ord, der vil stadig komme anmeldelser, vejledninger, dokumentation og hvad vi nu ellers kan hitte på. Største forskelle vil være at de forskellige artikler vil komme så snart de er færdige, det vil bl.a. sige at nyhedsstoffet bliver meget mere aktuelt! Lige hvordan det vil udforme sig på hjemmesiden ved jeg ikke men det er der gode kræfter der arbejder på!!
Vi er allerede i gang med at afsøge Midtsjælland for muligheder med hensyn til egnede lokaler!
Bedste hilsner

Flemming


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen