God jul

af UTJ, søndag 23. december, 2018, 17:36 (300 dage siden) @ Svend B J
redigeret af UTJ, søndag 23. december, 2018, 18:28

Kære Svend
Dit budskab er forstået i din første besked. Gentagelse fremmer ikke forståelsen.

At producere modeller til det danske marked er cirklens kvadratur. Et lillebitte marked, stigende produktonsomkostninger og en hob vrede kunder. Det ved Heljan, McK og andre producenter også godt. Alle gør deres yderste, med de begrænsninger der nu er, for at komme med de bedste modeller. Det gode er jo at der er flere om buddet, og dermed at tolkningen af forbillede og omsætning til en model har mange veje. Hermed nok også sagt at ingen producent kan stille alle tilfredse til alle tider.

Apropos farve, er det sjovt at blive kritiseret for den røde farve: jeg har i sin tid valgt den til Hobbytrade/Kystbanens udgave af HFHJ C 60/61 og også nu på HFHJ M 9. Men sammenligning med et billede med blitzgenskin og et billede på årets næstkorteste dag (i gråvejr) og derpå sønderlemmende kritik er altså lidt for meget, herunder at det åbenbart skal gentages i det uendelige. M 9 har samme røde farve som NSJV's M 8 og det er det en grund til.

Rigtig mange gode julehilsener til alle
Ulrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emneKommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen