Ny moderator på siden.

af bl @, tirsdag 12. juni, 2018, 17:45 (158 dage siden)

Hej alle!

Da Tommy for det første er på ferie og for det andet er meget presset på fritid, har han bedt mig, ud over at være moderator på museumsforum, også at moderere dette forum.

Og man kan jo sige, at den direkte årsag til denne forfremmelse skyldes polemikken omkring en brugers salgsannoncer og bidragydernes usikkerhed omkring sletning af indlæg.

Rent teknisk sker der det ved sletning af et indlæg, at de underliggende indlæg også slettes. Så hvis man har nået at kommentere et mere eller mindre odiøst indlæg inden moderator ser det og efterfølgende sletter det, ryger resten med uanset positivt eller negativt indhold. Så hvis man ser et af sine indlæg blive slettet, kan det derfor sagtens skyldes et ikke-acceptabelt indlæg ”højere oppe”. I det her forum vil jeg for fremtiden gøre det, at jeg sletter indholdet i et indlæg, der strider mod de af Tommy angivne retningslinjer og denne sides ånd med en forklaring i rødt, og dermed slettes også resten af den pågældende tråd, hvorefter den bliver låst. De efterfølgende indlæg ville alligevel ikke give nogen mening, når årsagen til indlæggene nu er væk.

Hvad salgsannoncer angår, vil de blive accepteret i et rimeligt omfang. Og hvad et rimeligt omfang så er, er op til moderator at afgøre. Slettes indlæg i disse annoncer vil opretteren få det at vide direkte. Så det er derfor en god ting at have aktiveret funktionen med den lille kuvert i sin profil!

Fortsat god skrivelyst og god sommer!

Bjarne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

De tog vestpå - Horsens Vestbaner 1929-1962
De tog vestpå - Horsens Vestbaner 1929-1962
Pris 224,- kr.
 Læs mere 

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen