Laver Heljan et genoptryk af Bn/Bns til de nye ME'ere..?

af Modeltogs entusiasten, 16/11 2015, 23:41 (3092 dage siden) @ Jan Bøgedal Slundt

Det er da i grunden utroligt hvordan et spørgsmål om genudsendelse af Heljan Bn, kan ende ud i den sædvanlige hetz mod Heljan!

Det er helt fint hvis der er folk der ikke er interesseret, men kunne det tænkes at vi andre så måske rent undtagelsesvis kunne få lov til at være interesseret?

Heljans B og Bn vogne har haft nogen kritik, men det har aldrig været intentionen at disse skulle kunne være gode venner med de skarpe kurver osv. for det er de ikke designet til! på lige vilkår som en Kia Picanto ikke er designet til at vinde Le Mans! og ja at de leveres med DC hjul, giver måske problemer hvis man kører Märklin, men igen, kunne det tænkes at vognene var designet til DC drift?

Tør ikke tænke på hvordan man ville blive hakket ned, hvis at man brokkede sig over at Märklin leverer alle sine vogne med AC hjul!

McK Ag har også sine fejl, og i mine øjne fejl der er relativt store! men folk forguder nærmest McK, og jæger folk der påpeger fejlene på vognen, i en nittetæller hetz! ligeså har deres Gs haft nogle problemer med hjulenes pinoler er for skarpe!

Havde den exact samme vogn ligget i en æske fra Heljan, er jeg ikke et sekund i tvivl om at tonen havde været en anden, for hvis Heljan havde lavet vognen, så havde fejlene været "utilgivelige"

Bare et surt opstød!

P.S. håber da selv på et genoptryk af Bn vognene ;)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak