EPOKE...?

af Jan Bøgedal Slundt @, 4/2 2013, 21:02 (4103 dage siden) @ cm

-nå ja ... jeg skulle måske nævne, at jeg har to MJ-venner, der har hver sin tilgang til MJ-Epoker. Den ene er hvad jeg vil beskrive som "Epoke-immun" - han har ganske enkelt næsten ALT, og sætter det på banen som han lige har lyst til - alt fra Ep II til Ep VI - tysk/ canadisk / us amerikansk og dansk. Men han er dog bevidst om Epokerne.

Den anden makker er, hvad jeg vil kalde "Epoke-mongol" - han kører gladeligt rundt med MA (EpIV) koblet med startsættets HARIBO-vogn - krydsende med en N-maskine med CL-vogne hægtet på samt en tysk "donnerbüchse"

Jeg kan på ingen måde påstå, at de har mindre glæde ved MJ end jeg har... tværtom.

:-)

mvh
Chr

Hej :-)

Ja, for mit vedkommende, er jeg meget striks m.h.t. epoken. Det rullende materiel skal ha' kørt på Sjælland-Lolland/Falster i perioden 1. januar 1983 til 31. december 1990.
Men jeg kender også en som kører med det som han syntes er pænt, f.eks. en amerikansk F7 med et langt amerikansk godstog møder en dansk MZ med Ic tog. Men han er meget glad for sit tog og ved alt om epoker, både i Danmark og i udlandet. Han har også tyske, franske og svendske tog i samlingen og et par lande til :-)

For mig skal det være de rigtige numre, f.eks. har jeg ingen MZ serie I, da de kørte i Jylland/Fyn. - og kun de numre af MY, MX og MZ som rent faktisk kørte på Sjælland i den givne periode kommer med i samlingen.

Men der er ingen rigtig eller forkert måde at dyrke hobbyen på, bare man selv er GLAD for det :-)

mvh.

Jan


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Fra Vestbanen til Arriva

Fra Vestbanen til Arriva
Pris 300 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak