Avatar

Ljud MZ 1

af Futfar, Kajerød, 21/6 2017, 18:34 (2501 dage siden) @ langelandsbane

Det kan jeg tilslutte mig!

Hvad angår lyd til E-maskinen, contra lyden til Big Boy, er der himmelvid forskel på de to maskiner! Udover at Big Boy er en helt unik maskine, med helt andre stempelslag p.g.a af den helt anden måde den er opbygget på, er der væsentlige forskelle på hvordan den, lydmæssigt, gebærder sig! Da den - ret beset - er to sammenbyggede loks, med deraf følgende to, næsten, uafhængige af hinanden Heusinger-styringer, vil det være muligt - og det er set - at det ene 4-trækakselsæt kan lave hjulslip, det andet sæt gør ikke. En model udgave af dens lyd, er derfor stort set umulig at gengive helt korrekt, med mindre man anvender en dekoder for hver 4 trækaksler, og dertil hørende detektorer for evt. hjulslip. Og DET er jeg så ikke stødt på endnu!

E-maskinen er jo så anderledes nem at lave lyd til, for de 3 trækaksler - 2 cylindre -
kræver jo blot en dekoder der kan lave de relevante hastighedafhængige dampslag, samt øvrige ønskelige lyde. Og det kan DLS fint levere!

Uden at have anden forbindelse - end at være tilfreds kunde - hos DLS, kan jeg varmt anbefale firmaets produkter/ekspertise.

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak