Apo-lyn til salg

af UTJ, 4/10 2016, 15:26 (2762 dage siden) @ Bent Larsen

Hej
" Hvad har lyntoget kostet fra ny " Det er vel ikke det der er det afgørende, en märklin MY kostede 98 kr. da den kom på marked, det er nok ingen der vil sælge til i dag. Min Long MY kostede 101,50 kr.
vh
Bent Larsen

Det eneste jeg sådan set mente med mit indlæg er at hvis man vil underbyde en pris, så send en personlig meddelelse. I stedet for at kritisere den udbydte pris foran alt og alle. Det er den måde man kan opnå et bedre køb - ikke ved offentlig fremstilling.

Desuden at underbyde meget kraftigt er virkelig at desavouere udbyder. Men det sker netop ikke i en PM, da det jo bare er en privat henvendelse.

Så byd dog via den lille konvolut eller skriv at du gerne vil have kontaktoplysninger, så kan der komme en god handel ud af det. Husk at brugthandel som al anden handel kun kommer igennem hvis begge parter er tilfredse når den afsluttes. Simpel nyttemaksimering ;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak