Märklin : Dansk sæt med ølvogne

af Steff, 8/10 2015, 13:11 (3130 dage siden) @ ventrikel

Øhhh, du har skrevet det samme i går hér:

http://rundremisen.dk/showthread.php?tid=281

og dér er der jo yderligere en udmærket kommentering fra flere af dette ølvognssæt fra Märklin.

Og på baggrund af de kommentarer og informationer der er fra andre, så kan man jo gøre op med sig selv, om det er modeltog eller.....? Bl.a. har Carlsberg jo aldrig haft en IB type kølevogn hvis vi taler MODEL.

Og som du selv skriver, har sættet - hvis vi taler modeller - aldrig været epoke IV.

Men ja, det er da et ganske flot sæt, men i mine øjne - bortset fra ALBANI vognene - ikke MODEL, men noget ommalet så det ligner. Men, det er jo op til køberne, hvad de synes og vil betale/købe.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Og så vil jeg give medhold i, at en bemærkning om, at Märklins danske hjælpere måske skal have et "crash-kursus" i epoke og forbilleder. Men som med andre ting, publikum bestemmer jo selv hvad de vil sætte penge i;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Der kommer altid en sporvogn

Der kommer altid en sporvogn
Pris 310 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak