-en helt anden situation fra FC 4758

af cm, 7/8 2015, 11:20 (3186 dage siden) @ Hans T. Møller

Melodramatik i den ene kupé og en makaber scene i den anden. Kan der ikke være en kupé i vognen, som er fuld af glade jernbaneentusiaster på vej til en spændende tog-oplevelse?

Kan desværre ikke tildele en kupé til en sådan seance i AB-vognen. Til gængæld "får" du en hel FC-vogn...

En forårsdag i 2016 – FC-vogn 4758

Her er nogle af signalposten’s brugeres legendariske rejse i en jydsk provinsby fra havnen til Modeljernbanemessen - ombord i et veterantog udlånt fra en nærliggende veteranjernbaneklub stillet til rådighed af arrangørerne.
Den korte tur begynder som forventeligt i god ro og orden. Indtil en Ualmindelig Tjekket Jernbaneentusiast siddende overfor manden, der skal mødes med konen under uret, lufter nyheden om – at en større dansk producent af modeljernbane vil udgive AC-vognen! Den sensationelle nyhed spredes som fyrværkeri i vognen og får både ”Sprutfar” og Henning-160 til at springe op fra deres sæder og påbegynde en art improviseret jitterbug – modificeret til den beskedne plads der er til rådighed i den bedagede vogn.

[image]

Deres glædesdans i kupéen vækker opmærksomhed i den anden afdeling af vognen og modeljernbanen’s Grand Old Man – der er ude at se (med sig selv) sender en midaldrende herre afsted for at se hvad der er los, med ordene: ”Du der med undertøjsinitialerne…. gå ned og se hvad de unge mennesker skaber sig for!”
"Unge mennesker" må være relativt ment – for både Henning-160 og Sprutfar har for længst fejret ders 60-års, selvom deres dans i vognen lige p/t er sammenlignelig med 14-årige drenges ”blå mandag”-aktiviteter.

[image]

mvh
Chr

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak