Stationsudkald fra banegård søges

af BananaTie, 7/9 2023, 04:34 (238 dage siden)

Hej folkens

Jeg står og mangler et stationsudkald, som jeg gerne vil bruge til en DCC lydfil, noget almindeligt som f.eks. "Toget til Odense afgår fra spor 3 om få minutter". Der er flere eksempler på toglyde.dk, men de er alle enten utydelige, støjfyldte eller ikke helt almindelige. Bombetrusler, lommetyve og andre usædvanlige meddelelser er interessante for sig selv, men ikke noget jeg ønsker at mit modeltog kører rundt med.

Er der nogen, der lægger inde med en DSB stations annoncering, der ikke også bliver overdøvet at anden støj? Det behøver ikke være om Odense og heller ikke præcis den udtalelse jeg gav som eksempel - bare en dagligdags annoncering omkring normal togdrift.

(Det skal lige siges, at jeg i øjeblikket ikke bor i Danmark, så jeg kan ikke selv gå ned på den nærmeste station og optage noget...)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak