Bfh 50 86 27-61 348-4 – H.U.G. får hug

af cm, 27/9 2019, 10:53 (1821 dage siden)

[image]
Juni 1984. Rejsende mod Fredericia, er netop steget ombord i vognen ved Nyborg Fgh. Endnu har ikke alle fundet sig et sæde – de sidste bevæger langsomt gennem vognen for at finde sig en plads. I rygeren opstår der imidlertid håndgemæng mellem en ældre dame og en representant for H.U.G. Uoverenstemmelserne indledtes med at H.U.G.-manden - med en indsamlingsbøsse i hånden – forsøger at få medrejsende til at støtte ”organisationen” med et mindre bidrag. Dette får den 62-årige Elinor Poulsen til spontant at fare i flindt:

[image]

PENGE?? TIL JERES HUMBUGFORETAGENDE?? I BURDE MELDES TIL POLITIET! I ER SVINDLERE… GIFTBLANDERE…. KVAKSALVERE … I ER …I ER…. I HAR FORGIVET MIN BROR JØRGEN FOR ÅR TILBAGE…. OG NU VIL I HAVE PENGE?? HVOR ER KONDUKTØREN? (Hun vender og drejer sig med besvær i sædet et par gange og ser sig om efter personale) … JEG FORLANGER KONDUKTØREN SMIDER DEM UD!!! JØRGEN VAR SYG I EN MÅNED (en sandhed, der retfærdigvis kræver modifikationer – uden dog at skulle forklejne sagen – Jørgen Poulsen var på toilet i 3 dage) Hun fortsætter: DE BURDE KASTES I FÆNGSEL PÅ VAND OG BRØD! (hun truer H.U.G.manden med sin stok og svinger med sin lille håndtaske i affekt)

[image]

H.U.G.-manden forsøger at forklare sig… ”Kære frue. Vi er ikke giftblandere. Vi forsøger blot at hjælpe plagede personer i den tredje verden – under anvendelse af alternative midler. Hvis De ikke vil støtte vor organisation – så må jeg da minde Dem om, at det er ganske frivilligt. Vi har hjulpet over 3500 mennesker i Afrika over de sidste 3 år….. og ikke modtaget klager af nogen art…”
Men Elinor Poulsen lader sig ikke imponere… I HAR VEL OMBRAGT DEM INDEN DISSE STAKLER NÅEDE AT KLAGE!! MIN NEVØ ER OGSÅ I AFRIKA – HAN ER UDDANNET GYNÆKOLOG OG HAN HJÆLPER MENNESKERNE DERNEDE….

[image]

H.U.G.-manden forsøger at formilde den ophidsede dame, men kommer lidt uheldigt afsted med ordvalget: Åh.. en art kollega… er han dernede med… øh.. hvad er det nu det hedder…. Gynækologer uden grænser?
DE SKAL IKKE VÆRE NÆSVIS ELLER SJOFEL. HAN ER UDDANNET LÆGE. UDDANNET – FRA ET ANERKENDT UNIVERSITET – MEN DET VED DE VEL IKKE ENGANG HVAD ER?
H.U.G.-manden fortrækker fra ”Rygeren” og bevæger sig i den anden retning og fortsætter indsamlingen. Dog uden noget givtigt resultat, idet Elinor Poulsens råben førhen – har plantet en del berettiget tvivl hos de potentielle bidragydere… Ærgerlig og irriteret forlader han toget i Odense.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak