HELJANs hemmelighed og så i METAL!! + MO nye numre

af Steff, 30/3 2019, 15:22 (1856 dage siden) @ peterw
redigeret af Steff, 30/3 2019, 15:26

…………...man glemmer jo helt at fortælle, at HELJAN fremstiller det nye Marcipanbrød med en overdel af metal. Altså med indsatte vinduer etc. Væk er plastik helformen med vinduer som skinnebusserne og lyntogene. DEJLIGT og så giver det jo vægt!! Der er ikke lagt helt fast på hvilke udgaver, men man er bl.a. istand til at ændre lygteføring, hvilket jo giver muligheder for også senere varianter.

Også godt for de personer der holder af den "evindelige motorvogn, synd den ikke spyger røg" (citat Birger Wilcke) 5- som 4 akslet, der påregnes at udkomme i nye nummervarianter og bemalinger.

Så set fra H0 folket sammen med MAK-værkerne, slet ikke så ringe!!

Får mig til at tænke på, om hvor meget de danske MJ´er egentligt burde sætte pris på det kæmpeudvalg der efterhånden er i dansk. De er meget heldige!!

Med venlig hilsen

Steffen Dresler (fastholder til trods Spor 1:-) )

NB: Herunder en smagsprøve på hvordan det muligvis kunne blive, her virkeligheden fra LJ i juli 1968 med M 31 og M 32
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak