Andre ting og personvognsbogen

af D 839 @, Silkeborg, mandag 18. juni, 2018, 11:49 (30 dage siden) @ D 839
redigeret af D 839, mandag 18. juni, 2018, 12:13

Kan supplere op med, og som nok heller ikke er så overraskende, at der også kommer en ny serie MZ IV med nye motorer fra Hobbytrade. Endelig også en FE-vogn i forskellige udgaver, nåede ikke selv at få fat på en FC-vogn til min Heljan Triangel mens tid var, men det bliver der så lejlighed til nu.

Mht. MCK har det været meldt ud hvad der kommer. MX´eren ser utrolig fin ud og kan godt lide den kommer med metaloverdel. Alle der har haft en Märklin MY i hånden, ved at det er solidt kram, der virkelig kan klare mosten.

Personvognsbogen fra TPT fik jeg købt et eksemplar af, og må sige at den supplerer banebøgers 5-6 år gamle bog meget fint op.

I bogen fra TPT er vognene bl.a. nævnt og beskrevet efter alfabetisk rækkefølge, der er suppleret op med masser af HO-tegninger, ligesom der er nævnt et hav af forskellige oprangeringsmuligheder, lige til modeljernbanen.

Og takket være den produktion der har været af dansk modeltog her i de senere år, er det blevet langt nemmere at oprangere et korrekt tog på sin modeljernbane.

Mon ikke at bogen her ikke nok skal blive udsolgt efterhånden som man finder ud af hvad den indeholder? Flere forhandlere har den på lager nu, og Jernbanemuseets butik i Odense har den også.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2017 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen