McK MR-tog levering

af UTJ, 5/4 2018, 09:07 (2214 dage siden) @ Bent Larsen

Hej
Med et AC anlæg vil jeg hellere have nogle rigtige pizzaskærehjul med store flanger, fremfor de mere naturtro, især på Ardelt. Men ellers rigtige naturtro modeller.
Vh

Pizzaskærehjul kan købes i Føtex' afdeling med køkkengrej eller andre tilsvarende steder. Hvor langt bagud forlanger du at nutidig modeludvikling skal tage hensyn til? 1970? 1960? Og endda forlanger du at et fabrikat skal være kombatibelt med et andet fabrikat - det korte og det lange er nok at du køber det alligevel, mens at der såfremt det blev med ringere modelstandard ville være langt færre der ville købe.

Du kunne også overveje om de omkostninger du allerede har lagt ned i dit anlæg er så mange at du i al fremtid vil være bundet af fortidens standarder eller vil satse på noget mere modeltro.

Det danske modeltogsmarked drives at folk som på den ene eller anden måde brænder for at lave gode virkelighedstro modeller. Det gælder alle producenter, hele vejen rundt. Den lyst ville fordampe, hvis du fik gennemført dit forehavende med pizza-modeltog og resultatet ville bare være ingen modeller.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak