Åbent hus i MJK H0 Albertslund nu på lørdag

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, onsdag 08. november, 2017, 12:10 (1438 dage siden)

Modeljernbaneklubben HO i Albertslund holder åbent hus:

lørdag den 11. november 2017 mellem kl. 11.00 og kl. 15.00.

Klubben ligger på Egelundsskolen i Albertslund. Der er bus 141 til døren og P-plads overfor skolen. Der vil være skiltet til klubbens lokaler på dagen. Der vil være kaffe og kage og der vil være mulighed for at købe øl og vand.
Der vil sandsynligvis også være mulighed for at køre en tur på anlægget sammen med en kørelærer.

For egen regning kan undertegnede tilføje, at vi godt kunne bruge nogle nye medlemmer. Vi er (kun) omkring 20 medlemmer og selvom anlægget ser færdigt ud, er der stadig masser af spændende opgaver at gå i gang med f.eks. landskab, huse, baggrundskulisser, sikringsanlæg, fjernstyring osv.
Den første onsdag i hver måned afholder vi køreplanskørsel på anlægget, hvor alle stationer er betjent og hvor 5-6 lokofører fremfører tog på de forskellige strækninger.
Læs mere om klubben på www.mjk-h0.dk

Her følger nogle billeder fra anlægget.

[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk

Åbent hus i MJK H0 Albertslund nu på lørdag

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, lørdag 11. november, 2017, 18:13 (1435 dage siden) @ Tommy Nilsson

Hold da op - sikke en masse mennesker - et godt stykke over 100 gæster på 4 timer. Intensiv kørsel på anlægget og masser af interesserede spørgsmål. Jeg håber alle gæster fik noget ud af besøget - også de allermindste, der måtte op på taburetterne eller fars skuldre for at se noget som helst.
Som tidligere nævnt er der klubaften hver onsdag og køreplanskørselaften den første onsdag i hver måned. Seniorholdet mødes desuden hver mandag. Der er i øjeblikket ingen venteliste for optagelse af nye medlemmer. ;-)

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Tog mod Gedser perron 1!

Tog mod Gedser perron 1!
Pris 229 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen