LS Models EB med lyde fra Perfect Trains

af Nordexpress, 1/9 2022, 11:43 (90 dage siden)

Det bør da bemærkes, at Sami fra Perfect Trains med hustru (formoder jeg!) demonstrerede deres LS Models EB hos Kystbanen i fredags og lørdags.

Modellen er bestemt nydelig med farvelagte ETCS antenner på undersiden og taginstallationer, der ifølge Sami er maximalt brudsikre.

Men man må tage hatten af for et ganske enkelt enormt arbejde, der er lagt i at optage og redigere DSB lyde, såvel perron annonceringer som loko-fører annonceringer i toget. Med anvendelse af flertryks option på enkelt CVs opnås dertil et enormt antal muligheder. Så vidt jeg forstod også mulighed for at køre fra Helsingør til Nykøbing Falster med indkodet korrekt rækkefølge af annoncering af stationerne.

(Måske er det det, der hedder DCC Extended på decodersprog?)

Plus det løse.

Et flot dansk modelbaneinitiativ. Og en fin idé at give husly hos Kystbanen til demonstrationen.

LS Models EB med lyde fra Perfect Trains

af nellerkiller, 2/9 2022, 13:59 (89 dage siden) @ Nordexpress

Det lyder lovende! Var der ellers nåde nyt angående levering? Jeg går spændt og venter på min. :)

LS Models EB med lyde fra Perfect Trains

af Nordexpress, 2/9 2022, 18:07 (89 dage siden) @ nellerkiller

Der bliver jeg dig svar skyldig, det har jeg ikke spurgt præcist om. Der var flere færdige modeller at se på, så jeg tænkte, at de kan leveres. Men mht. EB har jeg selv allerede disponeret Roco.

Jernbanebøger

Sølvpil

Sølvpil
Pris 219 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak