Aarsleff Rail KS-vogn nr. 5

af Claus Nielsen, fredag 18. marts, 2022, 11:38 (67 dage siden)

Med venlig hilsen fra Märklin ankom i dag et antal orange KS-vogne til Aarsleff Rails kontor i Avedøre. En af vognene blev med det samme sat på kontorets model af Østerport Station. Vi venter stadig på modellerne af troljen 'Pernille', der meldes at være klar i 4. kvartal.

[image]
En nydelig vogn med 20 fods container i firmafarverne. Den orange er måske lidt bleg og vognen lider af at være en standardvogn fra Märklins sortiment. Men det er sjovt at kunne tage en model af en af virksomhedens vogne direkte ud af en æske fra en ikonisk modeltogsproducent.

[image]
Flere i firmaet har modelbane hjemme og vognen vakte opsigt. Nu står en af modellerne sammen med et par skinnekørende gravemaskiner på kontorets model af Østerport Station.

Mvh
Claus N

Jernbanebøger

Holbæk Havnebane

Holbæk Havnebane
Pris 160 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak