Åbningsdage og Modeltræf

af Michulla, 25/4 2012, 11:58 (4378 dage siden)

Alle med interesse for modelbygning og jernbane inviteres til sammenkomst i Modelparken ved Egå nord for Århus i Pinsen 2012.

Pinselørdag og -søndag, den 26. og 27. maj 2012, er den nye modelpark klar med sin første etape. Foruden at holde officiel sæsonåbning, vil vi gerne invitere andre modelfolk og hvem der ellers vil være interesseret, til at komme og være med.

Der vil være kørsel på de ca. 300 meter jernbane, der foruden en rundstrækning med sporskifter og signalanlæg, består af et stort serviceområde med læssespor, drejeskive, rangerspor, klargøringsområde og remisse.

Hele området er et modellandskab med station, perron og landskaber, senere kommer flere bygninger, broer, tunneller, bjerge og meget andet.

Vi vil gerne invitere folk med 7¼” jernbanemateriel til at køre med på banen. Til de der har lyst til at udstille, vil der være plads til de fleste former for modelbygning.

Arrangementet strækker sig over 2 dage, så der vil også være mulighed for at opstille telte og campingvogne.

Lørdag aften byder vi på spisning til alle der udstiller eller medbringer materiel, andre er velkomne til at deltage med spisebillet, desuden vil der være morgenmad, foruden gratis strøm, kul og vand.

Se meget mere på: www.modelparken.dk

Åbningsdage og Modeltræf

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 25/4 2012, 13:29 (4378 dage siden) @ Michulla

Det ser rigtig spændene ud ;-)

Mvh
Claus

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Fra Vestbanen til Arriva

Fra Vestbanen til Arriva
Pris 300 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak