Nyt fra Tagrytteren H0 Modeljernbane klub.

af D 826 @, torsdag 30. september, 2021, 15:52 (16 dage siden)

Hejsa

Der er sket lidt i løbet af den seneste tid i klubben i Slagelse. Vi har haft en svær start her under corona krisen. Vi har mistet nogen medlemmer, og vi har været hæmmet af corona krisen. I oktober sidste år fik vi bygget et "prøve" modul ala Fremo stil.

Vi nåede at have 2 - 3 bygge lørdage i oktober måned, hvor der blev købt materialer og værktøj. Og så blev Danmark lukket ned igen november af Statsminister Mette Frederiksen. I den forbindelse blev materialerne opbevaret hos et medlem som havde en fugtig garage med temperatur ud svingninger. Så det modul vi havde fået bygget i efteråret 2020, var desværre delvist ødelagt af fugt. Og da Danmark så blev åbnet op igen i April/maj måned, så viste vi at der nok ikke ville blive så stor aktivitet i klubben henover sommeren. Og der var stadig en lille risiko hvad angår Corona smitte indtil folk var blevet vaccineret.

Derfor besluttede vi at udskyde bygge aktiviteterne til efteråret 2021. Undervejs har vi udskiftet nogen medlemmer i bestyrelsen. Vores hjemmeside er blevet opdateret -> www.modeltogslagelse.dk , og vi har lejet lagerlokale til vores værktøj, materialer og kommende moduler hos nettolager.dk, da vi jo stadig er så lille en klub, at vi ikke har nok indtægter til at leje os ind privat. Og kommunen vil hellere leje ud end at stille et lokale til rådighed for en ny forening. Vi har dog fået tilbudt lokaler på en skole i Korsør, men dem skal vi dele med en anden forening. De lokaler var på ca. 50 m2, og uden mulighed for aflåsning af vores ting. I den tid hvor vi ikke har haft nogen aktivitet har vi formået at spare ca. 16.000 kroner op på klubbens bankkonto.

Så nu kan vi starte på en frisk. Men med kun 5 medlemmer og 2 aktive, mangler vi seriøst friske nye folk. Derfor har vi arrangeret et lille åbent hus arrangement på Slagelse bibliotek søndag den 10 oktober mellem 13 og 17, hvor vi tilbyder alle nye medlemmer resten af året gratis medlemskab. Adressen er Stenstuegade 3, 4200 Slagelse. Der vil været lidt sporplaner og skitser af klubbens kommende "udstillings anlæg", samt lidt tog at kigge på. Og så byder vi naturligvis på en kop kaffe - Så længe lager haves.[image]

Og fra Torsdag den 14 oktober, kl. 16, begynder vi at bygge moduler i sløjdlokalet på Nymarkskolen, som ligger på Østre allé 67, 4200 Slagelse. Ønsker man at kommen i kontakt med os, så kan i finde kontakt formularen på vores hjemmeside.

Mvh. Martin - formand for MJK Tagrytteren H0 modeljernbane klub

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen