Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af cm @, søndag 10. februar, 2019, 12:10 (67 dage siden)

Et sted i Vendsyssel arbejder T 299 – trækkende CM 2084 – CM 2160 – CMM 2404 – AF 96 og CP 2959, sig mod Hjørring. Vi fokuserer på CMM 2404. Her ser vi postbudene Jørgen Eriksen, Ditlev Knudsen og Hans Egetoft i samtale med sagfører William Sørensen.Sidstnævnte instruerer en sidste gang -meget detailleret og intensivt - sine 3 klienter omkring hvad der skal siges og specielt ikke siges – i en forestående sag ved Hjørring Byret.
[image]

Ude på gangen – finder vi en nervøst rygende Yrsa Jensen. Hun har forladt sin kupé for en kort stund – for at samle sig lidt mentalt – inden konfrontationen i byretten. Ungerne – eller ”corpus relicti” – er midlertidigt i hendes broders og hendes sagfører C.K.Hansen’s varetægt. Den ældste Lone, den næstældste August – og tvillingerne Jens og Jørgen.
[image]
[image]
[image]
[image]
Den forestående faderskabssag har antaget hidtil uhørte dimensioner – det er stærk kost for en mindre nordjydsk landsby – midt i 50’erne. Yrsa’s påstand er, at Ditlev Knudsen – er årsag til Lone, at Hans Egetoft er fader til August og at Jørgen Eriksen er ophav til tvillingerne. Hvad hun imidlertid ikke ved – er at hun er eget offer for en mindre erindringsforskydelse – en detalje som William Sørensen har opsnappet – i sin minutiøse gennemgang af sagens akter: Hans Egetoft var på tidspunktet for den mellemste’s undfangelse nemlig tjenestegørende på Anholt. Det er den snu Sørensen’s plan at lade dette forhold sprænge som en bombe – og herefter forvirre den stakkels Yrsa Jensen i en sådan grad – at sagerne falder til jorden. At Hans Egetoft er fader til tvillingerne – og at Jørgen Eriksen i virkeligheden er fader til den mellemste – er der jo ingen grund til, at hjælpe hverken C.K.Hansen, Dommeren eller Yrsa Jensen med at opklare. Og forudgående blodprøver af de tre lidenskabelige statsansatte – har lykkeligt vist sig at være af ganske samme type. Dette vil yderligere bidrage til forvirringen…. Det er sagfører Sørensen’s bedste bud, at de 4 børns ve og vel også fremover, vil blive financieret af det offentlige – med efterfølgende tvangssterilisation af den ellers så livsglade Yrsa Jensen til følge…

mvh
Chr

--
[image]

Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af bl @, mandag 11. februar, 2019, 14:55 (66 dage siden) @ cm

Jeg har slettet resten af tråden, da indlæggene ikke indeholdt noget nyttigt for emnet.

--
Bjarne Larsen
Moderator

Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af Josax1978, mandag 11. februar, 2019, 20:42 (66 dage siden) @ cm

Som altid en fin historie, som jeg håber, der vil komme flere af i fremtiden.

Måske du også kunne begynde, at lege med lidt farver, så interiøret bliver skarpere.

Din vinkel på hobbyen, finder jeg inspirerende og sjov.

Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af D 839 @, Silkeborg, mandag 11. februar, 2019, 23:38 (66 dage siden) @ cm

Vil sige noget tilsvarende, absolut en meget kreativ indførsel til hobbyen, altid sjovt at læse historierne.

Mvh
Claus

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen