Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af cm, 10/2 2019, 12:10 (1895 dage siden)

Et sted i Vendsyssel arbejder T 299 – trækkende CM 2084 – CM 2160 – CMM 2404 – AF 96 og CP 2959, sig mod Hjørring. Vi fokuserer på CMM 2404. Her ser vi postbudene Jørgen Eriksen, Ditlev Knudsen og Hans Egetoft i samtale med sagfører William Sørensen.Sidstnævnte instruerer en sidste gang -meget detailleret og intensivt - sine 3 klienter omkring hvad der skal siges og specielt ikke siges – i en forestående sag ved Hjørring Byret.
[image]

Ude på gangen – finder vi en nervøst rygende Yrsa Jensen. Hun har forladt sin kupé for en kort stund – for at samle sig lidt mentalt – inden konfrontationen i byretten. Ungerne – eller ”corpus relicti” – er midlertidigt i hendes broders og hendes sagfører C.K.Hansen’s varetægt. Den ældste Lone, den næstældste August – og tvillingerne Jens og Jørgen.
[image]
[image]
[image]
[image]
Den forestående faderskabssag har antaget hidtil uhørte dimensioner – det er stærk kost for en mindre nordjydsk landsby – midt i 50’erne. Yrsa’s påstand er, at Ditlev Knudsen – er årsag til Lone, at Hans Egetoft er fader til August og at Jørgen Eriksen er ophav til tvillingerne. Hvad hun imidlertid ikke ved – er at hun er eget offer for en mindre erindringsforskydelse – en detalje som William Sørensen har opsnappet – i sin minutiøse gennemgang af sagens akter: Hans Egetoft var på tidspunktet for den mellemste’s undfangelse nemlig tjenestegørende på Anholt. Det er den snu Sørensen’s plan at lade dette forhold sprænge som en bombe – og herefter forvirre den stakkels Yrsa Jensen i en sådan grad – at sagerne falder til jorden. At Hans Egetoft er fader til tvillingerne – og at Jørgen Eriksen i virkeligheden er fader til den mellemste – er der jo ingen grund til, at hjælpe hverken C.K.Hansen, Dommeren eller Yrsa Jensen med at opklare. Og forudgående blodprøver af de tre lidenskabelige statsansatte – har lykkeligt vist sig at være af ganske samme type. Dette vil yderligere bidrage til forvirringen…. Det er sagfører Sørensen’s bedste bud, at de 4 børns ve og vel også fremover, vil blive financieret af det offentlige – med efterfølgende tvangssterilisation af den ellers så livsglade Yrsa Jensen til følge…

mvh
Chr

--
[image]

Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af bl, 11/2 2019, 14:55 (1894 dage siden) @ cm

Jeg har slettet resten af tråden, da indlæggene ikke indeholdt noget nyttigt for emnet.

--
Bjarne Larsen

Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af Josax1978, 11/2 2019, 20:42 (1894 dage siden) @ cm

Som altid en fin historie, som jeg håber, der vil komme flere af i fremtiden.

Måske du også kunne begynde, at lege med lidt farver, så interiøret bliver skarpere.

Din vinkel på hobbyen, finder jeg inspirerende og sjov.

Brødebetyngede Romeo’er i uniform

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 11/2 2019, 23:38 (1894 dage siden) @ cm

Vil sige noget tilsvarende, absolut en meget kreativ indførsel til hobbyen, altid sjovt at læse historierne.

Mvh
Claus

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak