Modelbanens Dag hos SVJMJK.

af f.ormstrup ⌂ @, mandag 29. oktober, 2018, 21:20 (21 dage siden)

I forbindelse med Modelbanens Dag d. 2 december holder vi Åbent Hus.
Vi har åbent mellem 11.00 og 15.00. Adresse mv. se link.
Vi har lige haft en køreweekend i klubben og i den forbindelse opstod der et par småfejl. Der er også lidt landskab der trænger til en kærlig hånd. Så her er et indlæg om vore forberedelser til dagen.
Klargøring til Modelbanens Dag.
[image]

--
Mvh
Flemming Ormstrup
SVJMJK

Avatar

Modelbanens Dag hos SVJMJK.

af Carsten B. Thomsen @, Frederikshavn, mandag 29. oktober, 2018, 22:31 (21 dage siden) @ f.ormstrup

Hej Flemming

Selvom der mangler en håndfuld træer hist og pist, så giver landskabet allerede nu et godt indtryk af, at det helt umiskendeligt er inspireret af Vestjyllands smukke, åbne vidder.
Jeg kan for mit indre øre næsten høre vinden suse i toppen af de vestjyske plantagers nåletræer, blot ved synet af billederne fra jeres anlæg.
Tak for at vi må følge med i den gode udvikling, som sker på jeres anlæg, og i jeres mange aktiviteter både på "udebane" og på jeres egen "hjemmebane" :-)

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen