DSB MY Trix/Roco

af Johnny, fredag 13. juli, 2018, 02:04 (130 dage siden)

Jag besökte Tog og Tekno i Helsingør idag. Där köpte jag ett Trix MY 22670 med ljud. Tyvärr kommer jag inte att kunna köra loket förrän i september.

Är det någon som har erfarenhet av Trix MY jämfört med Roco MY?

Avatar

DSB MY Trix/Roco

af Futfar @, Kajerød, lørdag 14. juli, 2018, 15:59 (128 dage siden) @ Johnny

Til Johnny..

Så vidt jeg ved er Trix det samme som Märklin, blot til DC (2-skinne drift). Så jeg formoder at "indmaden" er den samme i Trix og Märklin. Først for nogle få år siden, har Märklin lavet en korrekt størrelse Nohab MY, men det er vist aldrig blevet den helt store succes. Bl.a fordi flere andre fabrikanter lavede tilsvarende modeller, og så kører den - efter sigende - ikke specielt godt. Selv har jeg kun en enkelt af de første Märklin MY 1106 fra 1964, og den er så totalt ommalet og med specielle lys og lyd funktioner, naturligvis digital. Og den kører så helt perfekt, hvilket den altid har gjort.

Roco har så lavet flere MY og MV, og dem er jeg særdeles godt tilfreds med. Det er fremragende modeller, og de kører helt uden problemer, og de er nydelige. Bortset fra den senest udgivne MY 1107, hvis bemaling jeg finder alt for dårlig, i forhold til deres tidligere udgivne modeller. Men det er jo en smagssag.

Mine øvrige MY - og MX - er fra Heljan, og her er der ikke den mindste smule at klage over.

--
Med venlig hilsen
Futfar.

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen