Mordet i Korinthekspressen (hint)

af Hans T. Møller, 20/2 2015, 20:29 (3148 dage siden) @ cm

Jeg er lidt skuffet over, at Faaborg-politiet ikke undersøgte, om nogen af de implicerede havde forbindelse til Finland. Mordvåben giver ofte brugbare ledetråde.

Gundersen gav Hanne Vestergård-Pedersen sit lommetørklæde, som han havde brugt til at tørre fingeraftryk af med, og han kan have smidt skeden ud af vinduet, da han så efter ”flygtende passagerer”. Men hvorfor havde han overhovedet en ulovlig kniv med på turen? Og er kommunist-had et tilstrækkeligt motiv til at begå mord?

Forbindelsen til stikkeren Grethe Bartram kan jeg ikke umiddelbart gennemskue. Såvidt jeg ved, arbejdede hun som model for kunstmalere - som Viggo Bertelsen - men nu er vi ude i en blanding af fiktion og virkelighed.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Ved banen 1970-1986

Ved banen 1970-1986
Pris 277 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak