købt "stjålent" modeltog mm

af alvesta @, Ølby, lørdag 12. oktober, 2013, 11:48 (2898 dage siden) @ UTJ

Hej alle!
Jeg kan bekræfte Hennings indlæg, ja det er mig der er den bekendte, han refererer til.
Jeg husker godt, at Henning købte de omtalte effekter; hvad vognene CKM og ARM angår, købte han dem af det andet klubmedlem, fordi denne ikke kunne finde ud af at sætte kortkoblingskulisser på hans hjemmebyggede vogne.

Min søn fik foræret en rangertraktor til sin 10 års fødselsdag, da han blev medlem af klubben,
og da jeg fik aktindsigt blev jeg noget paf, da jeg så listen med stjålent materiel.

Henning har rejst et spørgsmål, om han uden at vide det, har solgt stjålent materiel, og jeg har så også lidt af det samme spørgsmål, om jeg eller min søn skulle aflevere det tilbage igen, eller nu da det er meldt til politiet, afvente deres afgørelse.

Det pågældende medlem har ved flere lejligheder haft sit materiel med ned i klubben, men det har ALDRIG stået fremme efter han gik hjem; nej han pakkede det pænt sammen og enten låste det inde i sit skab eller også tog han det med sig hjem.
Så det er meget sandsynligt, at vedkommende har begået forsikringssvindel.

Da vi havde indbrud i klubben, mistede jeg og mine to drenge temmelig meget materiel – et par andre medlemmer mistede alt, hvad de havde.
En tredjedel af mit materiel kom dog til veje igen nogle dage senere lagt i sorte affaldsposer, hvorefter jeg gjorde mit tab op og anmeldte det til mit forsikringsselskab.
Det var mig, der opdagede, at vi havde haft indbrud og anmeldte det til politiet, senere overtog det medlem, som vi omtaler her, kontakten til politiet.

Der gik et par år, så faldt der dom i sagen, og så kunne effekterne, som var blevet fundet af undertegnede hos en forhandler, blive udleveret.
På det tidspunkt var klubben delt i to lejre pga internt opgør, og flere medlemmer var på vej ud af klubben.
Materiellet blev udleveret til to fra klubben, hvor den ene udgav sig for noget han IKKE var – fungerende formand.
Jeg kunne med meget møge og besvær og en del tovtrækkerier få mit materiel udleveret – det der var mærket – men ikke mine to MA-lyntogssæt,
og jeg var den eneste der mistede to lyntogssæt ved indbruddet.

Konklusionen må så være, at klubbens medlemmer ikke alene er fulde af løgn, men også en flok tyveknægte med bl.a. selvtægt for øje.
Da nu Hennings oprindelige indlæg er blevet slettet, og han forståeligt nok spørger om grunden, kan det undre mig, om der er nogen der har en klemme på nogen, om der er nogen der føler sig truffet.

I dette tilfælde er der IKKE tale om privat konflikt, men derimod en forespørgsel, om man har gjort sig skyldig i noget ulovligt.
Jeg selv er meget i tvivl med hensyn til min yngste søn, han hævder at han ikke vil have sit lokomotiv alligevel.
Vi har endda billeddokumentation, for noget af det ”stjålne” materiel er fotograferet i klubben EFTER indbruddet.
Det lugter langt væk, og jeg håber, at der er nogen her, som kan give mig et fornuftigt svar, hvis det da ikke bliver bortcensureret.

Med venlig hilsen
Johnny


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen