Håndbyggede danske vogne i 1:87

af Flemming, onsdag 03. august, 2011, 21:23 (3229 dage siden) @ Claus E. Hansen

Hej Flemming

Ja kunne heller ikke dy mig, så jeg har en DC-vogn i ordre også. Med den standard er der vist ikke så meget at sige til, at der er travlt :-)

AL´ren laves vist ikke mere, men Tikøb tilbyder et samlesæt. Her skal man så selv montere koblingsholder, så vidt jeg kan se det. Men venter lige lidt og ser hvad Heljan har i ærmet efter BL´eren ;-)

Mvh
Claus

Hej Claus

Nej jeg har prøvet at presse Jørgen lidt og han får vilde øjne hver gang, det er vist noget med for meget arbejde med indmaden. desuden har jeg hørt lidt løse rygter om AL vogn fra en af de store - måske derfor Møllers hastværk med at få afsat byggesættene!!! Herligt med de rygter hvem ved måske er der hold i dem.

Venlige hilsner

Flemming.

PS BL glæder vi os til - meget!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen