Nyt fra Tagrytteren H0 modeljernbane klub.

af D 826 @, tirsdag 15. marts, 2022, 16:23 (70 dage siden) @ Bent Larsen

Hej Bent

Det kommer an på hvilke tegninger der er tale om. Hvis det er sporplanen, så ligger vi desværre pt. ikke inde med en udgave. Det eneste vi har er en skematisk sporplan og en masse billeder af gamle Kalundborg. Men jeg ved at der findes noget på Rigsarkivet i København. Vi drøfter lige for tiden i vores klub om vi skal lave en ikke-skala fast udgave efter den skematiske sporplan eller tage på Rigsarkivet i København, og bestille en kopi. Den skulle vist koste mellem 800 - 1000 kroner at få udskrevet i papir form. Sporplanstegningen skulle være fra perioden 1885 - 1919. Vi skal desuden også bruge tegninger af bygningerne på Kalundborg gamle station, dem har vi heller ikke endnu. Jeg har kigget på weblager.dk, men der er intet at finde.

Oplysningen om Rigsarkivet er du velkommen til at give videre. Her er et link til arkivsagen. https://www.sa.dk/daisy/fysiske_enheder_detaljer?a=baneafdelingen&b=&c=&d=1...

Hvis der er interesse for et samarbejde med den forening som du skriver om, så er du velkommen til at formidle en kontakt til os.

Mvh. Martin


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak