DBJ-udstilling på Bornholms Museum sommeren 2005

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, søndag 31. juli, 2011, 21:10 (2998 dage siden)
redigeret af Claus E. Hansen, søndag 31. juli, 2011, 21:16

I juli 2005 var jeg forbi Bornhoms Museum i Rønne, da Jesper Reinfeldts store spor 0 anlæg med DBJ som tema var udstillet på museet. Tog nogen billeder med det daværende digitalkamera. Det centrale i anlægget var Rønne, hvor der var opbygget en model af stationen, havnen og noget af det gamle Rønne. Banen var bygget op som en rundbane, hvor der undervejs kom forbi forskelligt af Bornholms natur også. Der var også en model af Øster Marie Station.

Og da det er spor 0 vi snakker om, så er det overfløddigt at nævne at ALT var/er håndbygget. Superflot lavet.

I dag er anlægget hos en privatperson, og ønsker man at se mere omkring dette, så prøv at kig på TV2 Bornholms videoarkiv den 18. maj 2010. Her genkendes en hel del af modellerne fra billederne her.

Bornholms Museum har i dag en lille del DBJ udstillet, men vil man se mere, kan et besøg på DBJ-museet på havnen i Neksø virkelig anbefales. Der er her en superflot udstiling. Også med modeller. Men chek lige åbningstiderne først, da det vil være ærgeligt at komme forgæves.

Mvh
Claus

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen