Nye bananvogne fra ACME

af Svend B J @, tirsdag 09. november, 2021, 17:36 (29 dage siden) @ kka-dk

En af mine har været pakket forkert/forskubbet helt ud til højre så pufferne blev trykket ned i den ene ende så det kun var en "halv bananvogn". Vognen på billedet ser også kun ud til at være "banan" i højre side. Det første der skal gøres, fjern flamingostykket under vognen (og smid det væk) så retter det sig.


Tak, men det er desværre ikke kun i den ene side, som det ses her ved de røde rammer. Og det hjælper som skrevet kun en lille smule at sætte dem i "normalstilling" på anlægget. Nå, jeg giver dem et par dage til at rette sig op.
[image]

Men det ændrer jo ikke på at det er noget suspekt at det var alle fire, og vægten ændrer sig nok heller ikke ;-)

Mvh. Klaus K.

Jeg tror ikke de retter sig op af sig selv, for der er noget der spænder et eller flere steder. Hvis man er modig - det var jeg - forsøger man at "vrikke" undervognen tilbage til "en vandret normalstilling". Hos mig lykkedes det, men det knagede en del under operationen. Intet gik dog (heldigvis) i stykker - denne gang.

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen