Endnu en gammel vægreklame til evt. brug på modeljernbanen.

af Morten Flindt Larsen, København K, tirsdag 19. oktober, 2021, 16:48 (44 dage siden) @ Steff

God eftermiddag

Ved at læse/se på EVP´s hjemmeside om alt om jernbaner og deromkring, herunder også MJ med bygninger og ikke mindst gamle vægreklamer, har jeg når muligt, fotograferet ”det der var tilbage” af fordum tids store og farvestrålende vægreklamer. Denne gang dog ikke GINGE barberblade.

I fuldstændig anden anledning, andet end Københavns Kommunes helt igennem vellykkede forsøg på at udlede mere Co2 (Ninas teknisk forvaltnings mål i denne valgperiode) ved en temmelig stor mængde omkørsler, blinde veje uden skiltning, midlertidige parkeringsforbud og andet, passerede jeg denne gavlreklame.

Stoppe bilen (3. position og tomgang helt efter bogen), fotograferede jeg denne rest af et pragtfuldt stykke gavlreklame på Degnemose allé (for kendere sporvognslinje 7´s endestation for en årrække), højre side mod Bellahøj ca. 200 meter oppe.

[image]

Jeg synes bare i skal have glæde af denne engang meget farvestrålende vægreklame.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

Hej Steff,

Du må op på det flade tag og fotografere gavlen vinkelret på. Så kan billedet let overføres til print på transfers.

Og bliver der noget vrøvl med dig kravlende rundt på taget, så skal du bare fortælle folk, at det er til dit elektriske tog.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jernbanebøger

Af banen! DSB´s centralværksted

Af banen! DSB´s centralværksted
Pris 229 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen