McK Frichs Ardelt: Køreegenskaber? nu med link til video

af peterw @, søndag 17. oktober, 2021, 18:05 (46 dage siden) @ Gerhard V.

Hej Gerhard,

jeg takker dig og naturligvis alle andre for din/ jere bidrag. Det er slet sådant at jeg hade ikke hørt eller læst noget om vrikkende Ardelter fra McK i de sidste år, hverken her i eller på sporskiftet.dk; så det er nok verkligen en uheldig maskine. Jeg har desværre glemt at tilføje at jeg kører toleders og at vrikkeriet har nok ikke noget at gøre med en slæbesko. Det virker mere at en av hjulene løber ikke særlig rundt. Det er ikke meningen at nedsætte nogen producent, være den dansk, tysk eller kinesisk; hvis min bidrag kunne læses sådant vill jeg be om undskyldning, det ville jeg ikke. Jeg skal nu overveje om jeg vil ha en Ardelt, så er det en der vrikker, eller om jeg vill ikke ha en vrikkende Ardelt, så har jeg ingen.
Jeg har forsøgt at lave en lille video for at I kan vurdere om det er normal eller om den vrikker mere end en normal exemplar.

https://c.web.de/@334969056887052219/CEpKePv3QMCsZ_Huy0llKA

Sådan vrikker mine maskiner i hvert fald ikke, jeg synes det kunne se ud til at trækstængerne ikke er monteret i korrekt "kvadratur".

Prøv at kontakte den forhandler hvor du har købt maskinen for enten at få byttet maskinen eller lade handelen gå retur?

Der er endnu lidt maskiner på lager i danske forretninger, f.eks. http://www.kystbanen.dk og https://hobbykaeden.dk/

Mvh Peter


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen