Kan ECOSDetector (m. Railcom) styre et signal?

af Torben Andersen, lørdag 02. oktober, 2021, 22:19 (14 dage siden) @ ptmadsen

Jeg kører 2-skinne med en ESU Command Station, 2 ESU ECos Detector m. railcom, et antal ESU Switch pilots, samt Dekas overkørsels signaler.
Det jeg gerne vil have er, at når toget kører ind på et afgrænset sporafsnit, der f.eks. er koblet til Port 1 på ECos Detectoren, og derved bliver detekteret af Detectoren, så bliver der jo sendt et signal til Command Station, der gør, at sporet på sporplanen på bliver farvet rødt. Spørgsmålet er, om man om jeg så må sige kan sende det signal videre til en SwitchPilot og få den til at få overkørselssignalet til at starte (og slutte, når toget forlader spoafsnittet).
Man kan sætte nogle betingelser op, når man laver sporveje på Command Station'en, men der er ikke meget hjælp at hente i dokumentationen. Og egentlig burde det heller ikke handle om sporveje, men "er sporet besat Ja/nej ...så"

mvh

--
Torben


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen