ACME DSB nyheder 2020

af Ulrik D, Hobro, mandag 22. juni, 2020, 12:41 (18 dage siden) @ Steff

A.C.M.E. er ramt af flere udfordringer - herunder en kinesisk underleverandør er gået konkurs og værdier (støbeforme m.v.) er indefroset jf. kinesisk lov samt forholdene grundet Corona.
Man må håbe at førstnævnte forhold afklares så det ikke trækker (endnu mere) i langdrag!


Godaften!

Hver gang jeg hører sådanne ting med forsinkelser ude i Østen, konkurser, uretmæssige forhøjelse af ellers aftale priser, manglende kvalitetskontrol o.s.v., kommer jeg til at tænke på eventyret "Konen med æggene". Hun lagde alle æggene i samme kurv, knejsede med nakken og bang, det hele faldt på jorden.

Se dette eventyr er jo også kendt udenfor Danmark og selv om sket masser af gange før kan det undre, at fabrikanterne stadig ikke har lært noget som helst. Man samler hele produktionen derude med den garanti der er for, at når noget går galt har man ikke en "kinamands" (undskyld) chance for at få det rettet eller reddet! Mister de en kunde ude i Østen? Ligemeget, masser af fabrikanter står åbenbart i kø for at få noget fabrikeret derude.

De store har for længst trukket fabrikationerne nærmere sig selv. Måske lidt dyrere, men med sikkerhed for produktion og levering. Politisk udtalelse, næ, men en konstatering af, at vi ofte glemmer i vores iver for at tjene penge, ikke sandt?

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Ønsker da selvfølgelig at ACME kommer lykkeligt ud af denne krise, men det er også sket FØR Covid-19! Og tænk bare, hvilke yderligere omkostninger små firmaer har - og der pålægges kunderne - for lange og dyre rejser med ophold i Østen for at få ændret det, der retteligt burde være iorden!! Bare nogle tanker:-(

AMEN!!!

--
Ulrik D
Kører både med små
og store tog


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen