Opstart på en modelbane - Hjælp

af jan bøgedal slundt @, mandag 08. juni, 2020, 01:46 (32 dage siden) @ Mejeristen

Hej..
Du vil også kunne få en del hjælp hos Hobbykæden i Nr. Sundby ved /Ken Rosa, det er en af de bedste modeltogsforhandlere i Danmark, måske den bedste :-)
Jeg syntes nu ikke et startsæt er en dårlig idé, selvom det måske ikke er dansk, for du vil ganske givet kunne spare en del på det digitale system som følger med. Som regel er det kun lokomotivet som fremover ikke passer ind, der har jo kørt udenlandske vogne i Danmark :-)
Men som det er nævnt tidligere, så besøg en klub i dit nærområde og få nogle gode idéer til hvad man kan få af materiel, og hvordan man får startet op med et fast anlæg.
F.eks. kan det være en god idé at lave anlægget i moduler, så det senere kan skilles ad og flyttes, hvis der pludseligt bliver et andet (og måske større) rum ledigt i huset, eller du skal flytte.
Rigtig god fornøjelse med det hele :-)
mvh.
Jan

P.S. om du vælger 2 eller 3 skinne anlæg, er jo nok den vigtigste beslutning du først skal tage stilling til. Jeg vil tro at Märklin systemet "på den lange bane" bliver ca. 25-40% dyrere at lave fuldt digitalt, men er også meget driftsikkert. omvendt kan 2 skinne systemet laves mere modeltro :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen