Nye koblinger

af peterw @, fredag 19. juli, 2019, 11:04 (357 dage siden) @ erikit

Hej,

Jeg har besluttet mig for at købe diverse koblinger for at prøve mig frem.

Det lyder fornuftigt.

Som jeg tidligere skrev har jeg efter hjemkomsten med en masse skinner kun lavet en lille bane på gulvet. Det vil ikke give det rette billed at prøve sig frem nu, efter min mening.

Nej, der skal i det mindste nogle lidt mere krævende hjørner til, som et par sporskifter lige i halen af hinanden. S-kurver som jo selvfølgelig helst skal undgåes er også gode til at tvinge koblingerne ud i ekstremerne hvor man f.eks. risikerer at få flettet et par puffere.

Hvis noget ender med at koble alt for tæt kan jeg i øvrigt anbefale evt. at lægge nogle af Freja's koblings-afstandsskiver i.

Til efteråret kommer en god ven, som er snedker, og hjælper med at opbygge et modulanlæg i et af mine værelser. Efter det vil jeg købe diverse koblingstyper for at prøve hvad der er bedst på min fremtidige bane.

Jeg har godt nok en gammel marklin bane i det værelse jeg vil anvende til min nye bane. Der har jeg lavet flere fejl som jeg vil rette på mit nye anlæg.
Det er kun selve banen, der er tilbage skinner m.m. er solgt.

Det lyder som en fornuftig plan. Mht. modul-anlæg går jeg selv i samme tanker men er reelt ikke kommet i gang. Du kan med fordel inspirere din snedker-kammerat til at I bygger efter FREMO standard. (Findes endog på Dansk, det vidste jeg faktisk ikke :-) .)

Mvh
Peter


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen