TV2's valgtog fra 1989..!

af Ole Stuhr Hansen, lørdag 08. juni, 2019, 14:40 (302 dage siden) @ Jan Bøgedal Slundt

Hej :)
Er der nogen her som har et billed af TV2's valgtog fra 1989..?
Det skulle være Lok. - WLABm - WLABm - Ckm - Ckm samt 2 fladvogne til TV2's sendevogne... og hvilken maskine trak..?

mvh.
Jan

Hej Jan -

Jeg var en af producerne på TV 2’s kommunalvalgsproduktioner i 1989, og jeg føler mig overbevist om, at der næppe eksisterer fotos af stammen inklusive togmaskine. Vi blev transporteret om natten, rangeret ind på det relevante sidespor, hvorefter maskinen forlod os igen.

Om dagen henstod stammen på stationen, hvorfra vi producerede, og først efter udsendelsen, endda godt hen på aftenen, kom en ny maskine, hvorefter turen fortsatte til næste destination. Dengang var kameraerne og film ikke så lysfølsomme, og du kunne ikke få brugbare fotos fra den fri bane. Vi taler jo om november. På stationerne var vi gennemkørende - lysforholdene var måske bedre i kraft af den kunstige belysning, men til gengæld også temmelig ujævne og udfordrende.

Jeg har lidt fotos fra Skørping, den første destination, og fra Odense dengang vi udstyrede vognene med logoer og indrettede studie og produktionskontrolrum.

Claus Hagen Petersen var studievært på de udsendelser, der blev produceret i “uge 2” op til valget på stationer øst for Storebælt. Han er historiker og har en stærk interesse for jernbaner. Jeg ved, han har taget fotos, men om han også har af stammen, når togmaskinen blev koblet til, ved jeg ikke. Men prøv at kontakte ham. Han har en hjemmeside.

Som oftest var det MZ, der leverede trækkraften.

Mvh. Ole


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Byens baner
Byens baner
Pris 449,- kr.
 Læs mere 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen