Et besøg på den østjyske længdebane i Hadsten, flot dansk

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, søndag 31. marts, 2019, 12:26 (202 dage siden)

Her for nylig var vores lille klub her i Silkeborg forbi Modelbane Europa med 12 mand på et klubbesøg.

Der er virkelig meget at se på, og især den østjyske længdebane er blevet rigtig flot. Derfor er fokus herfra på vedlhæftede fotos. Man fremstiller i øvrigt nogen ret flotte selvbyggertræer, som man sælger til en favorabel pris, se eksempler på billederne.

Der har været nogen snak om inde på Facebook om hvorvidt man kunne blive i lokaliteterne, bl.a. med henvisning til en avisartikel, men det har ikke noget på sig mere. Man kunne godt bruge nogen flere besøgende, for pga. den meget lange og varme sommer i 2018, var der ikke helt så mange.

Anlægget er placeret i lokaler lige over for Hadsten Station, så mere centralt kan det ikke blive. Og der er jo også et ret stort tysk anlæg at se på. Man kan roligt tage hele familien med, for der var bl.a. også flere modelbaneanlæg, som børn kunne lege med.

Tak til Gert fra Holland med at få vendt fotos rigtigt ;-)

Link til hjemmesiden;

http://www.modelbaneeuropa.dk/

Mvh
Claus

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen