Damptraktor

af Claus N, mandag 11. marts, 2019, 09:18 (75 dage siden)

Efter lang tid er min Garratt-damptraktor fra vognmand Hansen i Nystrup endelig færdig. Med modeller i 1/19 tager alt lidt længere tid - der er langt større overflader end i min gamle skala 1/35. Damptraktoren er ca. 30 cm lang. Eller er det bare fordi jeg stadig er i færd med at vænne mig til en ny skala?

Traktoren er et gammelt plastbyggesæt fra japanske Bandai købt halvsamlet på ebay. Jeg har ombygget maskinen fra en britisk 'showman's engine' til en mere ydmyg damptraktor, der i Nystrup-perioden først i 1950'erne synger på sidste vers.
[image]

Der er flere billeder på Nystrup Grus-bloggen.

Med færdiggørelsen er arbejdsbordet ryddet og klar det fortsatte arbejde på mit første lokomotiv i den store skala. En lille Lister 'rail tractor' som jeg begyndte sidste år. Jeg venter godt nok stadig på lokomotivets RC-udstyr, men der er lidt småting jeg kan lave på rammen, inden jeg skal trække ledninger.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Damptraktor - Claus N, 11/03 2019, 09:18 [*]

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen