Vi fortsætter: Märklin ZB 99661

af AndreasM, torsdag 14. februar, 2019, 20:26 (414 dage siden) @ modeljernbane

Der er virkeligt flot, men det er fremo anlæg, ikke hvad du har bygget hjemme hos dig selv, måske kunne der gives ideer til at lave noget mere end rundbane anlæg som åbenbart ikke er i velten.De fine udstillings anlæg der ses på div. træf, ja mange af dem er opbygget i cirkler. Ved at vi viser hvad vi går og bygger der hjemme, kunne vi måske være til hjælp, for nogen som vil igang eller som er kommet lidt skidt fra start.

Et fremo anlæg består langt hen af vejen af en hel masse moduler, lavet hjemme hos folk selv ;-) Sådan helt uortodokst er der simpelthen nogen, der i stedet for at fylde deres alt for lille modelbanerum op med rundbane i flere lag, så bruger de det som modulværksted og bygger moduler som de så sætter sammen med andre af samme overbevisning til en fornuftig bane. Der er rigtig mange i den gruppe af mennesker, som også går op i korrekte vogne og oprangeringer, som der tales om her.
Jeg har iøvrigt endnu til gode at se et fremoanlæg i cirkel, og det kunne mange udstillingsanlæg godt lære noget af. Måske det samtidig også ville tvinge togbaneejerne til ikke bare at sidde inde i midten af cirklen og drikke kaffe, mens deres tog kører rundt og rundt og rundt i en uendelighed.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen