Vi fortsætter: Märklin ZB 99661

af Morten Flindt, torsdag 14. februar, 2019, 12:27 (416 dage siden) @ modeljernbane

Hvor har den lille vogn vakt megen glæde i gennem årene, og det er jo det det handler om, glæden ved sit modeltog eller som det også kaldes (elektrisk) tog. Ja der går jo en grænse, kan jeg nok se, men såvidt jeg ved køre de vel alle på el uanset om det er den super detalieret lok eller en fantasi lok, så er de ikke alle elektrisk tog?


Netop. Det er helt sikkert glæden, det drejer sig om. Og de kører alle på el uanset om det er et super detaljeret lok eller et fantasi lok. Det er alt sammen elektrisk tog. Og ja, der går jo en "grænse", muligvis også en grænse "nedad", og i og med at nedenstående herlige elektriske tog bestemt bringer glæde, kan de - når blot man har et åbent sind - såmænd sagtens bruges sammen med diverse fantasimodeller, med mindre altså sidstnævntes ejermænd er meget kræsne, intolerante og går i for små sko; forskellen er den samme, det er bare farven, der har en anden lyd.

[image]
[image]

Med venlig hilsen
M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen