Vi fortsætter: Märklin ZB 99661

af Morten Flindt, 12/2 2019, 20:47 (1893 dage siden) @ I må gætte 3 gange... Det begynder med L

Man kunne også bruge et par minutter på at tænke over hvilken sammensætning af togstammer man gerne vil repræsentere på sit anlæg, en naturlig del af den proces er at finde inspiration ud fra billeder mm og det fortsætter ud i at lave research på hver enkelt enhed. Her er google et af de værktøjer der er nemt at bruge (Google viser også indlæg herfra når noget bestemt har været til grundig gennemgang af de dygtige mennesker herinde). Hvis man ikke bryder sig om at gøre det ud af det, så køber man helt sikkert sådan en vogn hvis man kan lide den. Og lur mig om ikke den kommer til at passe fint ind i det man så i forvejen har købt. Så sætter man den bare ind i stammen lige efter den sidste hvide vogn man har købt, lige inden alle de blå begynder fx...
Hvis man alligevel har en fantasibane - en rundbane måske endda, kan man ikke sige at en fantasivogn er forkert, vil jeg mene.

Mvh

Hvis det kan glæde liebhavere til vognen, så HAR Coca-Cola A/S faktisk haft lidt jernbanerelevans i Danmark, idet virksomheden i 1950'erne havde et lejet spor på Næstved station i forbindelse med, at man lejede lagerplads hos A.W. Kirkebye A/S. Men mon ikke det blot har været til transport af tom emballage til omsmeltning?

Vh
M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak