MCK vs Heljan MX

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, søndag 09. december, 2018, 11:02 (581 dage siden) @ Knarbjerg
redigeret af Claus E. Hansen, søndag 09. december, 2018, 11:27

Jeg mener også man skal se på helhedsindtrykket af MCK MX´eren. Og her er man slet slet ikke i tvivl om hvad det er man har med at gøre.

Den kritik der har været fremme er småtterier, efter min mening, ikke noget der går ud over det. Den nye MX er også bedre detaljeret, ligesom jeg syntes at bemalingen er ramt lige i øjet, selv om jeg kun har kigget på fotos.

Men det er naturligvis et spejl på hvad den enkelte MJ´er går op i. Og her er vi heldigvis forskellige.

Overvejer i hvert fald stærkt den nye MX, når den kommer i AC (har slanke sporskifter og kurver), har ellers to Heljan MX i forvejen.

Til sammenligning har Rocos MY også nogen småtterier i forhold til Heljans og Märklins nye MY, men det har jo ikke afholdt os fra at købe dem. For det er godt og solidt kram.

Hver producent har nogen fordele og ulemper i forhold til de andre.

Det er altså ikke fatale fejl der er tale om, der gør den uegnet til at dansk anlæg.... Mange glemmer at modeljernbane altid vil være noget med kompromiser og især i H0. Og det gælder for alle producenter.

Min opfordring lyder; bak op om modellerne, så vi bliver ved med at få nye ting. Alternativet er måske ingenting igen....

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen