Fremotræf i Givskud november 2018

af Muncken, lørdag 17. november, 2018, 10:43 (184 dage siden) @ Svend B J

Hej Svend og i andre.

Hvor er det dejligt at se der bliver linket til mine film på Tuben.

Linket til din film viser dog træffet i foråret, jeg sidder netop og redigerer film fra det netop overståede træf.
Jeg skal nok smide et link op når de er lagt ud.

Filmene på min kanal er ment som et digitalt arkiv over de træf vi afholder og deltager i, så vi kan se dem når træffene er kommet lidt på afstand. Eller for nogle af os der dårligt har tid på træffet at opleve hvad der ellers foregår udover den rolle vi har, som af og til kan være aldeles opmærksomhedskrævende. Folk der ikke kender til Fremo kan derfor måske syntes der mangler beskrivelser mm, i må nøjes med at suge al den inspiration i har lyst og ellers bare nyde det i får ud af det.
Ellers er der en funktion på tuben hvor man kan kommentere, deri kan også stilles spørgsmål som jeg gerne besvarer.
Desuden på det der fjæsbog har jeg også en side, der som tlarsen.dk også viser lidt af det der rodes med ind i mellem træffene, søg "Muncken".

I øvrigt var det et rigtigt godt træf, og Hr. Larsens billeder er altid rigtigt gode. På træffet var der noget for alle, den hyggelige Privatbane hvor man kunne slappe lidt af, til den dobbeltsporede hovedstrækning med store godstog og Internationale persontog med en hektisk atmosfære på de tilstødende stationer. Det hele bundet sammen af en sammenhængende køreplan.

Mvh Muncken


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen