Weekendorlov højlydt inddraget...

af cm, 8/10 2017, 12:48 (2391 dage siden)

Et vue over Bf 50 86 27-55 329-2... En sommerfredag i 1980. Rejsen er begyndt bl.a. med orlogsgaster fra FLS FRH.

[image]

I toget finder vi to basemekanikere der for tiden er besætningsmedlemmer på tankfartøjet SKINFAKSE.

[image]

De er i denne sammenhæng ganske uinteressante...

VPL MNG 1212, Hans Peter Jørgensen har i løbet af ugen fået skovlen under en fræk lille 17-årig lokal finke - som det ovenikøbet er lykkedes at få overtalt til en hygge-weekend i hans forældres sommerhus på Samsø.

[image]

-men han har begået en fejl. En af de helt store. Vor gode ven Jørgensen har undladt at iagttage en grundlæggende sikkerhedsregel. Jørgensen har ganske enkelt - i al hans erotiske iver - glem at erkundige sig om hvem pigebarnets far er....

[image]

Kaptajnløjtnant Asger Poulsen. Berygtet og frygtet officer i Militærpolitiet FLS FRH. Poulsen nåede i sidste øjeblik at kaste sig på Intercitytoget fra Frederikshavn inden det unge par skulle virkeligøre deres romantiske drømme om en weekend på Samsø. Kaptajnløjtnant Poulsen har gennemsøgt hele toget og når til Bf-vognen ved Tolne. Over den medbragte megafon brøler han nu: "MENIG 1212 JØRGENSEN!! VENLIGST FRIGØR DEM AF MIN DATTERS OMFAVNELSER! DER ER LAGT NYE OG GANSKE ANDRE PLANER FOR DERES WEEKEND"

mvh
Chr
:-)

--
[image]

Weekendorlov højlydt inddraget...

af Muncken, 8/10 2017, 18:02 (2391 dage siden) @ cm

Det ville pynte også at male interiøret i vognen...
Men med den fantasi der skal til at finde på sådanne historier, så er det jo også let at fantasere sig til at vognen ser korrekt ud - går jeg ud fra.

Mvh

Weekendorlov højlydt inddraget...

af re20000, 8/10 2017, 22:38 (2391 dage siden) @ Muncken

Det ville pynte på den danske jernbane, hvis nogle af alle dine lune indfald om pudsige og underholdende begivenheder udfoldede sig i virkeligheden og kom til offentlighedens kendskab. Jeg er sikker på, det ville få flere til at tage toget og virkelig opleve noget i stedet for bare at sidde med næsen begravet i en lille skærm. Jeg ser altid spændt frem til nye underholdende indslag fra din side!

nold

Avatar

Weekendorlov højlydt inddraget...

af Futfar, Kajerød, 9/10 2017, 18:47 (2390 dage siden) @ re20000

Jeg er helt enig med dig nold...:-D

--
Med venlig hilsen
Futfar.

Weekendorlov højlydt inddraget...

af Ole Juhl, Skovby, 200m fra hvor AHTJ sporet lå., 11/10 2017, 13:30 (2388 dage siden) @ Futfar

Faktastisk ide at du skabe disse små og sjove historier iscenesat i modeltoget :-)
Det giver en lille sjov historie at fortælle besøgende og andre glade beundrer.

Desuden skaber det meget mere "liv" på modelbanen, vognen er ikke bare fyldt op med en masse passivt siddende passagerer, men der kysses, råbes, festes, erotiseres, og alle mulige andre livsbekræftende ting.

God ide og tak for inspirrationen.

Mvh Ole

--
Vild med tog, store som små - og dykning.
Drøm: Dykke på vraget af SS Thistlegorm, der sejlede med materiel til de Ægyptiske jernbaner.
PS! Jernbanefærgen Ærøsund har det efter omstændighederne godt.

Avatar

Weekendorlov højlydt inddraget...

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 19/10 2017, 22:04 (2380 dage siden) @ cm

Tak for en sjov lille historie her fra Frashawn.
Selvom Kaptajnløjtnant Asger Poulsen ikke bryder sig om menig Hans Peter Jørgensens "nærkontakt" med datteren, så er han trods sit - i situationen - forhøjede blodtryk i det mindste høflig og siger "Deres" og "venligst".
Måske kan det tages som gode tegn på, at Jørgensen undgår henrettelse for sin usømmelige "udflugt" - i det mindste i denne omgang.
Og mon ikke at Jørgensen har lært at tage bestik af, hvem han inviterer med på "udflugter", sådan at han ikke havner i fedtefadet (og/eller i kløerne på MP'erne) igen.

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak