DMJU Fotokonkurrence 2017

af Tommy Nilsson ⌂, Ringsted, 7/9 2017, 11:43 (2422 dage siden)

Pressemeddelelse

Deltag og vind gode gavekort til modeljernbanen.
Så starter vi årets fotokonkurrence.
I år er temaet:
”Jernbanebro og jernbaneviadukter”
Krav:
For at overvinde dale, slugter, vand, andre baner og veje, har det været nødvendigt fra jernbanernes start, at bygge broer og viadukter. Denne gang skal der derfor indsendes billeder fra jeres anlæg/moduler, hvor der indgår tog på broer eller viadukter
Små eller store anlæg eller måske moduler, det er lige meget. Det vigtige er, at fotoet yder anlægget retfærdighed, og måske er taget fra en kreativ vinkel. Tænk på at det skal inspirere andre modeljernbane entusiaster over hele landet. Klubber der ikke har et fast anlæg, kan evt. sende et billede af deres modulanlæg.
Der må indsendes max. 3 stk. fotos fra hver deltagende klub af klubbens eget anlæg. Billederne bliver lagt på unionens hjemmeside, hvorefter alle DMJU’s medlemsklubber får tilsendt en afstemningsblanket, som skal bruges i forbindelse med afgivelse. Det er kun muligt at stemme én gang, og ikke på egnede billeder.
Specifikationer:
Fotos skal være i høj opløsning i JPG-format (min. 300 dpi) og må max. fylde 1 mb. Ved indsendelsen til konkurrencen giver fotografen samtidig tilladelse til, at DMJU må anvende billederne til kommercielle markedsføringsformål i brochurer, annoncer og lignende.
Præmierne:
Alle klubber, der indsender billeder, får et lod til lodtrækningen, og det samme gælder for de klubber, der stemmer. Der trækkes lod om min. 5 stk. gavekort a 500,00 kr. på udstillingen i Kolding. De 3 bedste fotos får hver et gavekort.
1. plads: 750,00 kr. 2. plads: 500,00 kr. 3. plads: 250,00 kr., der sendes til klubberne.
Gavekortene kan kun indløses hos DMJU’s sponsorer
Send dit foto senest 1. november 2017
Fotos indsendes elektronisk til fotokonkurrence@dmju.dk, og e-mailen skal indeholde oplysninger om navn på klubben, navn på fotografen, og navn på kontaktperson fra klubben. Hvert foto skal være mærket med en let identifikation i form af filnavn,
f.eks. SYDMJK-1.jpg
Sidste frist for indsendelse af fotos er 1. november 2017, og afstemningen blandt de indsendte fotos løber frem til 25. november 2017, hvor konkurrencen slutter, og vinderne offentliggøres.
Kun DMJU’s medlemsklubber kan indsende fotos og afgive stemmer.
Har du spørgsmål kan du kontakte DMJU via mail: webmaster@dmju.dk
Med venlig hilsen
DANSK MODEL JERNBANE UNION

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk


Jernbanebøger

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001
Pris 310 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak