Bordelvirksomhed i Bgh 50 86 29 – 63 142-7

af cm, 27/7 2017, 22:51 (2458 dage siden)

Det hele begyndte med ophobning af afspadseringstimer i det Odenseanske prostitutionsmiljø. En 14 dage lang konference i den fyenske hovedstad, havde sat de stedlige glædespiger på overarbejde – og en følge deraf, var at der måtte tilkaldes week-end afløsere fra det midtjydske i en periode. Således rejste ”Lola” og ”Joy” – begge fra bordel ”Friheden” i Randers – hver fredag til Odense – og hjem igen hver mandag morgen. Nu var både den aldrende ”Lola” (49) og den ikke meget yngre ”Joy” (42) – altid rede for en hurtig geschæft – og de fandt meget snart på at tjene en ekstra skilling på togrejserne. Og denne ny service rygtedes hurtigt blandt de mange mandlige pendlere mellem Randers og Odense. Lad os tage et kig ind i Bgh 50 86 29 – 63 142-7 denne fredag eftermiddag i 1981. De mere sobre billeder viser almindelige rejsende – der er ganske uvidende om pigernes skændige forretninger i den anden ende af vognen…
[image]
Vejarbejder Bjarne Jensen
[image]
Kapt. Jespersen med frue – siddende overfor Fuldmægtig Godtfred Jørgensen
[image]
Overlærer Knudsen
[image]
Pens. Snedkermester Johannes Jørgensen m. barnebarn
[image]
Fra venstre: Landmåler Jørgen Hansen, Musikprofessor Harald Harms, Spejdertropsfører Gunnar Suhr og Overlærer Ole Klepp. Dem vender vi tilbage til…
[image]
Intimmassøsen ”Lola” – her tager hun et hvil – er lige blevet afløst af kollegaen ”Joy”. I må undskylde appelsinhuden – jeg fik ikke hudfarven tilstrækkeligt fortyndet… - men det passer vel nogenlunde med hendes alder (49)
[image]
”Joy” – dusken viser med al tydelighed at vi er i epoke IV.
[image]
Landmåler Jørgen Hansen forlader lettet ”Joy” s midlertidige ”salon”
[image]
Kødannelse på bagperron og sidegang af de trængende herrer….

mvh
Chr

--
[image]

Bordelvirksomhed i Bgh 50 86 29 – 63 142-7

af Ole Juhl, Skovby, 200m fra hvor AHTJ sporet lå., 28/7 2017, 08:25 (2458 dage siden) @ cm

Se det er god og ægte modeljernbanehumor :-)
Så er det weekend.

Mvh ole

--
Vild med tog, store som små - og dykning.
Drøm: Dykke på vraget af SS Thistlegorm, der sejlede med materiel til de Ægyptiske jernbaner.
PS! Jernbanefærgen Ærøsund har det efter omstændighederne godt.

Avatar

Bordelvirksomhed i Bgh 50 86 29 – 63 142-7

af Futfar, Kajerød, 28/7 2017, 18:08 (2458 dage siden) @ cm

Ach du lieber.... At der også i den branche findes begreber som overarbejde og afspadsering, vidste jeg ikke ;-). Det kan der jo så være flere årsager til. Jeg har feks. aldrig pendlet mellem Randers og Odense!

Nu er det formentlig ikke DSB der stod for denne eksorbitante service, men de har dog stillet visse faciliteter til rådighed, omend det må siges at være under lidt kummerlige forhold :-D. Begrebet "lokumsbillet", antager således helt nye dimensioner :-P.

Din beskrivelse af persongalleriet - er som vanlig fra din hånd - ganske medlevende, og valget af navne på de deltagende personer, samt bemaling af disse, er jo så virkelighedstro, at man henføres til at tro, at det er hændelser fra et af virkelighedens utroligt mange scenarier :-P.

Særdeles morsomt, og rigtig flot bemalet, men så skal du vel også have lagt lys ind i Bgh'en, således at det kan nydes med monteret overdel.

Tak for indblik i de muligheder en pendler Randers-Odense havde dengang :-D. Rigtig godt gået ;-) :-P :-D .

--
Med venlig hilsen
Futfar.



Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak