Mamma Mia 190m2 Italien

af Per Andersen, 18/1 2016, 16:19 (2993 dage siden)

Til efteråret skal afsnittet med Italien være færdig i MINIATURE WUNDERLAND - ialt 190m2. 75 medarbejder bruger 180000 arbejdstimer og 3-4 mil. euro på anlægget.
Peterskirken i Rom er man lige begyndt på. Dele af det indre af kirken bliver bygget. Coloseum bliver bygget og gjort levende ved hjælp af tryk på en knap. Vesuv bliver bygget - skal spytte lava. Her har man allerde brugt 1,5 år på den . Fritidsparken i Rimini bliver bygget og her kunne det skæve tårn i Pisa så blive placeret. Det Sixtiniske Kapel er bygget - mindst 7000 dele. Nyt er at 90% af husene er selvbyggede. Tidligere har man benyttet bygesæt. Til sidst : endelig kommer der en DOLCE VITA i MiWuLa.

Dette er fundet i dagens udgave af BILD.de og ikke på MiWuLa`s hjemmeside.

Italien i MiniaturWunderland - plus de andre!

af Nordexpress, 22/1 2016, 09:54 (2989 dage siden) @ Per Andersen
redigeret af Nordexpress, 22/1 2016, 10:34

At husene i Italien ikke er færdige byggesæt er ikke noget nyt, det gælder hele lufthavnen, Hamburgs Elbphilharmoni med Hafen City og størstedelen af Schweiz afdelingen (se Graubünden landsbyen). Samt de "hjemmebyggede" skyskrabere i USA afsnittet kunne man vel kalde dem.

Nyt er at man går fuldt professionelt til sagen med nyeste teknik i form af CAD tegning og 3D støbning og har arkitektstuderende, grafisk uddannede m.fl. til at bygge husene i en utrolig detailrigdom ud fra fotos af originaler.

Med de ny teknikker udvikler man nu også modelbiler som fejebiler, dobbeltdækkerbusser mm. der ikke findes i handelen.

Man behøver ikke søge sin information i Bild Zeitung. Web medierne Gerrits Tagebuch, Bella Italia og de ugentlige nyhedsopdateringer på MiiniaturWunderlands hjemmeside beretter om bygningen af Italien afdelingen.

Gerrits Tagebuch kan på you tube også forsynes med engelsk undertekster

Italien Miniatur Wunderland

Wochenbericht 793

En officiel åbningsdag for det færdige Italien afsnit er endnu ikke meldt ud. MiniaturWunderland har 15 års fødselsdag den 16. august 2016.

PS. For de, der går i sommerferietanker sker der jo også andet nyt på udstillingsanlæggene i rejselandet Tyskland:

I Fürth/Odenwald - sydøst for Frankfurt Main - er flere udstillingsanlæg blevet opkøbt og placeret, bl.a. det store Ruhr-anlæg (kan i bil kombineres med Teknikmuseerne i Sinsheim og Speyer):

Modellbahnwelt Odenwald

Og helt nede ved Berchtesgarden og Salzburg på grænsen til Østrig er Hans Peter Porsche Traumwerk åbnet:
Hans Peter Porsche Traumwerk.

Det er et anlæg, der fokuserer på bjergstrækningerne i Tyskland, Østrig og Schweiz, omend man ikke tager det så alvorligt om togstammerne er korrekte og kører på de rette strækninger. Det anlæg er færdigbygget af firmaet Brima Modellanlagenbau - ligesom anlægget i Friedrichstadt i Sydslesvig, Modellzauber der bestemt er et besøg værd.

Glem endelig ikke det store "korrekte" modelanlæg af Schwarzwaldbahn i Hausach i sydvest, det er også virkelig rejsen værd og kan meget nemt nås med toget, det ligger lige ved stationen i Hausach: Schwarzwald Modellbahn

Der er mange flere, men for nostalgikere er 0-anlæggene interessante, især DR-anlægget fra 1970'erne i Dresden lige midt i centrum Verkehrsmuseum Dresden og Hamburg-Harburg i Hamburg Museum, der er istandsat Hamburg Museum

Tag i Hamburg det nye skibsmuseum i Hafen City med, Internationales Maritimes Museum.

God fornøjelse

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & den transsibirske jernbane

Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & den transsibirske jernbane
Pris 151 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak