Handest i original

af Steff, 10/2 2018, 22:08 (2259 dage siden) @ jaer

Kære Jan

Øhh, der skal være et projekt, det er til at forstå og så sidder der en ekspertgruppe der bedømmer ideen og det kan da så godt være et filantropisk projekt, der ikke kaster penge af sig som f.eks. renovering af stationsbygningen?
Den med støtten kan jeg TILDELS forstå, altså at et projekt nyder "almen" interesse før end man poster penge i det. Og så alligevel ikke, for det at "like" eller "synes godt om" er jo bare nogle aldeles tomme handlinger enhver kan gøre uden egentligt at vide noget om projektet. "Det lyder bare helt fint, det får en "like"", ikke sandt? Der er jo ikke noget ansvar eller for dens sags skyld tilsagn om økonomi/arbejdskraft eller hvad ved jeg (den med at en abe......;-) ).
Altså på den valgte Realdania hjemmeside for projektet skal der bare være så mange "likes" eller "synes godt om". Det hjælper gang i processen åbenbart.

OK, der er ting jeg ikke forstår, men det er vel som med matematik, lær det udenad hvis du ikke forstår det.

(Og når man så har været inde og "like" eller "synes godt om", kommer der en mail lidt senere på ens PC fra Trust-pilot eller andet, hvor man skal bedømme (vi vil så gerne have din mening, den betyder så meget og på en skala fra..........)).

Jan, TAK fordi du lige henviste til den omtalte side, tror nok bare jeg ikke har fået dette system ind under huden.

Og så må ingen tro, at det skrevne er uvilje mod projektet, det støtter jeg da helt op om, jeg forstår bare ikke fremgangsmåden.

Fortsat god aften til alle og Jan for tålmodighed!

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak