Handest i original

af Steff, 10/2 2018, 18:17 (2259 dage siden) @ Ole Juhl

Kære Ole!

Jeg er helt enig i at bygningen skal renoveres og at det koster penge og jeg vil såmen også gerne selv give en skærv (kom med et konto nummer).
Men jeg fatter ikke en s... af, hvordan de såkaldte "likes" har med en bevaring at gøre. Det er da bare tomme løfter. Enhver i.... kan da trykke på en like (er ikke selv på facebook eller andre af de såkaldte sociale medier), men det kan jo være jeg bare ikke forstår hvad der er gang i.

Men at en eventuel fond skulle give midler bare fordi et antal personer trykker "like" eller "snes godt om" et projekt fatter jeg ikke. For så kan jeg ikke se hvorfor man skal fremsende beskrivelser og økonomiske overslag og eventuelt have en "foundraiser" ansat til engang imellem dyre penge? Så kan man jo lige så godt have en abe, der er oplært til at trykke på en bestemt knap, ik´:-)

Så Ole (alvorligt ment) gider du ikke forklare mig, en åbenbart uvidende på disse områder, hvordan "likes" og "synes godt" har med en fondsansøgning at gøre, for mig tomt og uden forpligtigelse. Og DET fortjener bygningen da ikke, vel?

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak